20 de Juny. Dia de les persones Refugiades

El dilluns dia 20 de juny, amb motiu de la celebració ( estranya paraula per al contexte que vivim) la plataforma Ciutadana Valencia Ciutat Refugi, conjuntament amd Refugees Welcome, el Moviment Contra l’ Intolerància, Plataforma Ciutadana contra l’ islamofòbia, Fundació Apip-Acam i la Fundació per a la Cooperació i Desenvolupament Integral Fundacode, organitzen la projecció del Curt “El Velo” de Antonio Jaime y Mariano Ibañez. A continuació tindrà lloc un taller de sensibilització audiovisual a carréc del cineasta Samuel Sebastian.

Et convidem a vindre i participar de una jornada de reflexió i pedagogia al voltant de la problemàtica de les persones refugiades i a continuar el debat, ja obert, entorn de les postures inhumanes que l’ administració de la UE està mantenint front a esta realitat.

T’esperemDia de les persones refugiades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *