Dia 19 Juny a València eixim al carrer “Refugi Per Dret”

Perquè   els drets humans no es negocíen. Perquè  assistim a un moment de vergonya, de falta de respecte a la dignitat humana. Hem de eixir al carrrer i exigir el respecte als drets humans de les persones refugiades. Perquè també són els nostres drets i, potser demà vindran a llevar-nos-els a nosaltres també.

Desde ACCEM, Amnistía Internacional, Candonme, CCOOPV ,CEARPV ,CIEs NO, Coordinadora Valenciana de ONGD, Foro Alternativo de la Inmigración, Hospitalidad.es, Intersindical Valenciana, Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Inmigrants, Metges del Mon, Movimiento contra la Intolerancia, Oxfam Intermón, Passatge Segur, Plataforma Ciudadana Valencia Ciudad Refugio, Pobresa Zero, RefugeesWelcome,  UGT-PV, Xarxa EAPNCV convoquem a tota la ciutadania valenciana a manifestar-se el diumenge 19 de juny a les 19:00 hores, des del Parterre, pel Refugi per Dret.

Refugi per Dret

Ací tens el Manifest en Valencià, i en Castellà. Per a adherirte  envia un correu a  pobresazero@cvongd.org

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *